Λεπτομέρειες για τον Spartan browser των Windows 10

by Nikos Kaimakamis • On 09-01-2015 • AT 1:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

spartan

Ιδιαίτερα εξελιγμένος φαίνεται πως θα είναι ο Spartan Browser που θα συνοδεύει το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10 της Microsoft. 

Ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά θα είναι η ενσωμάτωση της ψηφιακής βοηθού Cortana στον browser, έτσι ώστε να είναι εφικτή η αναζήτηση με φωνητικές εντολές, κάτι που σύμφωνα με το The Verge δεν θα είναι προνόμιο μόνο του Spartan Browser, αλλά και ολόκληρου του λειτουργικού συστήματος Windows 10.

Ένα άλλο στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η φημολογούμενη δυνατότητα της σημείωσης σελίδων από τον χρήστη, είτε με κάποιο σύμβολο, είτε με διάγραμμα και η ικανότητα να στείλει κανείς τη σημειωμένη ιστοσελίδα σε όποιον το επιθυμεί. Αναφορικά με τις δυνατότητες αναζήτησης στο Internet, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα αποτελέσματα του Bing, αλλά και όλων των άλλων γνωστών μηχανών αναζήτησης.

Βελτιωμένη θα είναι η δυνατότητα οργάνωσης και διαχείρισης των καρτελών στον Spartan Browser, όπως σημειώνει το Mashable, με τρόπο παρόμοιο με εκείνο που συμβαίνει σε άλλους γνωστούς browsers. Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το interface του browser θα είναι το ίδιο άσχετα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται, είτε αυτή είναι desktop υπολογιστής, tablet ή smartphone. όπως φέρεται να επιτάσσει η νέα εποχή των Windows 10.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons