Latte Art ΙΙ

από 16-08-2007 | 03:05 pm | 8 σχόλια

etching

Οι εραστές του καφέ σίγουρα θα θυμούνται το post με φωτογραφίες από Latte Art, την τέχνη του να “ζωγραφίζεις” πάνω στο καϊμάκι και το αφρόγαλο. Τώρα είναι η ευκαιρία για μια μύηση στην τέχνη και ένα ταξίδι εμπειρίας μέσα από τα χέρια και το εργαλείο του καλλιτέχνη. Ειλικρινά, μέσα σε 3 λεπτά ο τύπος καταφέρνει να σχεδιάζει πάνω σε 10 ποτήρια [αν μέτρησα καλά]. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ.

[Thanks K.P]

Tags , , , ,

Θέματα με μεγάλο ενδιαφέρον

Nokia Lumia 800 white και λευκό επίσημα πλέον στην Ευρώπη

Nokia Lumia 800 white και λευκό επίσημα πλέον στην Ευρώπη

6 σχόλια

Περισσότερα...
Anonymous εναντίον Υπουργείου Δικαιοσύνης σημειώσατε 1 – 0

Anonymous εναντίον Υπουργείου Δικαιοσύνης σημειώσατε 1 – 0

10 σχόλια

Περισσότερα...
Η δουλειά στην Apple ξεκινάει με δύσκολη συνέντευξη και ψέμα

Η δουλειά στην Apple ξεκινάει με δύσκολη συνέντευξη και ψέμα

11 σχόλια

Περισσότερα...

8 σχόλια στο θέμα: Latte Art ΙΙ

DaNaH on 16.08.2007 @ 05:49 pm.

Woooow! Φοβερός ο τύπος! Είναι να λυπάσαι να τους πιείς τους καφέδες (αν και προσωπικά δεν πίνω καφέ χεχε!). Πάντως δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι πόσο θα χρέωναν έναν τέτοιο καφέ αν προσλάμβαναν τον τύπο σε μια καφετέρια!!!

Απάντηση
Titanas on 16.08.2007 @ 05:57 pm.

@DaNaH: Φαντάζομαι στην ίδια τιμή ή ελάχιστα παραπάνω έτσι ώστε να διατηρήσουν πλεονέκτημα σε σύγκριση με τις άλλες καφετέριες. Όχι στην Ελλάδα βέβαια, αλλού!

Απάντηση
RiXTeR on 25.08.2007 @ 12:27 am.

apla foveros…

Απάντηση
Bil K. on 26.08.2007 @ 02:12 pm.

Check this link….

http://baristachampion.wordpress.com

Είναι ένα blog για τον καφέ και το latte art…

Απάντηση
Bil K. on 26.08.2007 @ 06:21 pm.

Also this links…
http://moosis.blogspot.com/
http://nio.pblogs.gr/

Και αυτά είναι blogs από Ελλάδα για τους λάτρεις του καφέ!!!

Απάντηση
Συνταγές καφέ με εικόνες on 30.08.2007 @ 03:07 pm.

[...] πράγματα είναι πολύ απλά για τους περισσότερους μάλλον συνηθισμένα, εκτός και αν μιλάμε για τέχνη στον καφέ. Όσοι όμως θέλουν εύκολα και γρήγορα να μάθουν ή να θυμούνται την συνταγή για διάφορα ήδη καφέ [...]

Απάντηση
Μηνας on 22.11.2007 @ 08:21 pm.

καλησπερα.πολυ καλη δουλεια εχετε κανει. μπραβο σας.ειμαι ιδιοκτητης σε κεντρικο καφε στο νησι της καρπαθου.ασχολουμε φανατικα και φιαχνω ακατονταδες καφεδες τα 10 τελευταια χρονια.λιγες αποριες.βλεπω στα βιντεο art coffe να χρησιμοπιουν 2πλο εσπρεσσο στο capucino.προφανος για πιο εντονη η αντιθεση χροματων. υσχηει? και τελικα αν υσχηει τι γινετε με την οικονομια? ολα για την εμφανιση? μπορουν να συνδιαστουν αυτα τα δυο. και τελο θα ηθελα να ηξερα αν μπορουμε να κανουμε καπου σεμηναρια πανω σε αυτον τον τομεα που εγω προσοπικα τον θεωρο πολυ συμαντικο.ευχαρηστω πολυ.

Απάντηση
DOUKAKIS NIKOS on 17.01.2009 @ 12:57 am.

kalispera file den isxuei oso gia thn antithesh ligi sokolata skoni einai arketi

Απάντηση

Πες την γνώμη σου

Πες την γνώμη σου χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό στο Facebook

Bold Link Quote