Ιαπωνική ομελέτα με ρύζι

by Stefanos Kofopoulos • On 31-10-2007 • AT 10:09 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

japanese omelet rice

Παρά την ιαπωνική προέλευση φαίνεται πως η ιδέα και η παρασκευή αυτής της ομολέτας είναι εξαιρετικά απλή. Κάνετε απλά την ομελέτα και φροντίζετε να την σερβίρετε πάνω από το ρύζι ώστε να απελευθερώσει όλα τα αρώματα και τα υγρά της που θα απορροφηθούν από το ρύζι. Στην φωτογραφία φαίνεται να έχουν βάλει λίγη κέτσαπ αλλά γνώμη μου είναι ότι η προσθήκη φρέσκιας τομάτας με λίγο σκόρδο θα ταιριάξει καλύτερα. Εύκολη, γρήγορη, γευστική και διαφορετική λύση για όσους έχουν βαρεθεί τα τοστ και τα μακαρόνια.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. :)
    Προσπαθώ να καταλάβω ποιό είναι το ρύζι και ποιά η ομελέτα.

    Αυτό με την φρέσκια τομάτα & σκόρδο είναι μια καλή ιδέα.
    Αλλά πόσες ομελέτες να φάει ένας Μεσόγειος για να χορτάσει πιά;

Top

Show Buttons
Hide Buttons