Ιαπωνία: επίσημη έρευνα στο Mt. Gox για την κατάρρευση του μεγαλύτερου Bitcoin Exchange

by Stefanos Kofopoulos • On 26-02-2014 • AT 1:23 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Ιαπωνία: επίσημη έρευνα στο Mt. Gox για την κατάρρευση του μεγαλύτερου Bitcoin Exchange

Το απότομο κλείσιμο του Mt. Gox και ουσιαστικά η κατάρρευση του μεγαλύτερου Bitcoin Exchange site έχει ενεργοποιήσει τις Ιαπωνικές αρχές.

Mt. Gox vs Bitcoin, τωρα καθοριζεται το μελλον

Με περίπου 375 εκατομμύρια δολάρια σε bitcoins και κατευασμένα ρολά, το Mt. Gox χρωστάει σε πολλούς εδώ και μήνες. Η Ιαπωνιή κυβέρνηση και η Ιαπωνική αστυνομία έχουν αρχίσει να ερευνούν την υπόθεση για να εντοπίσουν τα αίτια. Παραμένει άγνωστο αν οι επενδυτές και όσοι είχαν αγοράσει Bitcoins θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Mt. Gox παραμένει κλειστό και ο CEO της εταιρείας υπόσχεται ότι σχετικά σύντομα θα υπάρξουν νεότερα για το παρόν και το μέλλον του Mt. Gox. Προς το παρόν όσοι είχαν επενδύσει σε Bitcoins μέσω του Mt. Gox δεν έχουν δικαίωμα στα χρήματα τους. Η εμπλοκή της Ιαπωνικής κυβέρνησης ενισχύει περισσότερο την ύπαρξη του Bitcoin και προσδίδοντας βάρος και σημασία στο νέο ηλεκτρονικό νόμισμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν και ειναι νωρίς ακόμα για τελικές κρίσεις, άρχισε να διαφαίνεται η επερχόμενη κατάρρευση της πυραμίδας. Σε καλή μεριά για όσους ρευστοποιήσανε όταν το BT ήταν στα 1000$ :D

Top

Show Buttons
Hide Buttons