Μεγάλη οθόνη, κάμερα στα 2.0 megapixels μόνο αλλά μια developing πλατφόρμα που προσφέρει ευκαιρίες για χρήση του hardware σε όλα τα επίπεδα. Κάπως έτσι γεννήθηκε και το iPhone Pano App, μια εφαρμογή που καθοδηγεί τον χρήστη να βγάλει φωτογραφίες που λίγο μετά το Pano θα συνθέσει σε πανόραμα. Με κόστος $2.99 μπορείτε να συνθέσετε φωτογραφίες με width 2600 pixels και είναι αυτόματα κομμένες και χρωματικά επεξεργασμένες ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αν μη τι άλλο αποδεκτό. Τα παιδιά της Debacle Software έχουν δημιουργήσει Flickr group: Pano for iPhone: Panoramas.
Αγοράζετε το Pano for iPhone στο iTunes φυσικά.


12 σχόλια
Vagelis vidcast.gr on 18.10.2008 @ 06:22 pm. Twitter: @Vagelis_tj
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται! Γιατί ρε γμτ δεν υπάρχει κάποια επιλογή για demo ή κάτι τέτοιο να ξέρεις τι αγοράζεις ; Θα με βόλευε πάντως :)
Titanas on 18.10.2008 @ 06:27 pm. Twitter: @titanas
Vagelis, εντάξει τι είναι 3 δολλάρια, σχεδόν 2.2 ευρώ.. δηλαδή ένα σάντουιτς από Έβερεστ ή 2 λίτρα βενζίνης
Angelo on 18.10.2008 @ 06:35 pm.
3 δολάρια είναι 3 πεταμένα δολάρια σε περίπτωση που η εφαρμογή είναι μούφα.
kavaliotis insomnia.gr on 18.10.2008 @ 06:37 pm.
Το προγραμμα φαινεται καλο αλλα η καμερα του iPhone ειναι δυστυχως πολυ χαλια, ολο κουνημενες φωτογραφιες βγαζω και εννοειται μονο μερα γιατι το βραδυ ειναι αθλιες με πολυ θορυβο.
Titanas on 18.10.2008 @ 06:40 pm. Twitter: @titanas
Angelo, προφανώς για αυτό οι χρήστες πρέπει να ζητήσουν να αλλάξει αυτό
kavaliotis, ναι το ξέρω αλλά μόνο αυτή παίζει τώρα οπότε..
Vagelis vidcast.gr on 18.10.2008 @ 07:52 pm. Twitter: @Vagelis_tj
@ Titanas
Προφανώς δεν είναι πολλά 3 $, συμφωνώ αλλά το δικαίωμα να δοκιμάσω πριν πληρώσω το έχω σχεδόν σε όλες τις αγορές μου (ρούχα, desktop apps, έπιπλα κτλ) και πόσο μάλλον ένας iphone user που συνήθως τα desktop trials είναι η γνωστή του διαδικασία, ως pc/mac user λογικά.
Υπάρχει μια λύση πάντως που εφαρμόζεται για άλλα apps, ένα free version με περικοπές, που με βολεύει, αν και έχει και το ανεπιθύμητο side effect για τους dev να βαριέμαι την εφαρμογή πριν πληρώσω, επιθυμητό για μένα βέβαια :)
Titanas on 18.10.2008 @ 07:55 pm. Twitter: @titanas
Vagelis, δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό για την free με λιγότερα features έκδοση και μετά μια pro πληρωμένη. Δες εδώ Freemium is Not a Business Model και τα links που δίνει στο τέλος για αντίλογο. Γενικά εκτός από δωρεάν ή επί πληρωμή iPhones Apps δεν παίζουν trials καθόλου?
Angelo on 18.10.2008 @ 08:41 pm.
Θα μπορούσαν να παρέχουν timed trial apps. Εχεις πχ μια μέρα, σου αρέσει η εφαρμογή και θέλεις να την χρησιμοποιείς; Πληρώνεις το ποσό που σου ζητάνε, διαφορετικά η εφαρμογή σταματάει να δουλεύει.
nmpardakis neolaia.gr on 18.10.2008 @ 09:45 pm. Twitter: @twitter
Ρε πόσο καιρό έχεις να πας Everest που νομίζεις πως τα σαντουιτς κάνουν 2,2 ευρω;;;; :P :P :P
BillDanos billdanos.blogspot.com on 19.10.2008 @ 08:28 pm.
Όπως και να έχει, η εφαρμογή δουλεύει άψογα και τα αποτελέσματα είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει ποτέ από αντίστοιχες εφαρμογές σε άλλα τηλέφωνα και στο pc! Το πιο εντυπωσιακό είναι πως επεξεργάζεται τις φωτογραφίες και όλα τα κομμάτια έχουν στο τελικό αποτέλεσμα τον ίδιο φωτισμό και τους χρωματικούς τόνους!
:)
Titanas on 19.10.2008 @ 08:43 pm. Twitter: @titanas
BillDanos, το αγόρασες ήδη ρε θηρίο; Ανέβασες κάπου φωτογραφίες σου;
BillDanos billdanos.blogspot.com on 21.10.2008 @ 03:31 pm.
http://www.flickr.com/photos/billdanos/2961528548/
:)