Ξεκινάει η παραγωγή οθόνης 4.7 ιντσών για το iPhone 6

by Stefanos Kofopoulos • On 01-04-2014 • AT 3:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ξεκινάει η παραγωγή οθόνης 4.7 ιντσών για το iPhone 6

Το iPhone 6 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, 4.7 ιντσών για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα τελευταία leaks και πληροφορίες. Η παραγωγή της νέας οθόνης θα ξεκινήσει άμεσα.

iPhone 6 Ultra Retina Display

Οι τελευταίες πληροφορίες – φήμες αναφέρουν ότι τρεις εταιρείες έχουν αναλάβει την κατασκευή της νέας οθόνης του iPhone 6 στις 4.7 ίντσες. Japan Display, Sharp και LG Display θα κατασκευάσουν τις νέες οθόνες με in-cell τεχνολογία για το iPhone 6, σε μια προσπάθεια της Apple να μειώσει ακόμα περισσότερο το πάχος του LCD panel και να βελτιώσει την ποιότητα απεικόνισης. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Γνωρίζουμε ήδη ότι η Apple πιθανότατα θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει Sapphire Glass στο iPhone 6 αντί για το Gorilla Glass.

Οι πληροφορίες για τη νέα οθόνη του iPhone 6 στις 4.7 ίντσες πληθαίνουν και υποστηρίζονται από παλιότερες δηλώσεις του Tim Cook. Ο CEO της Apple είχε αναφέρει ότι η Apple δεν αποκλείει την παραγωγή ενός μεγαλύτερου iPhone με οθόνη μεγαλύτερη από 4 ίντσες αρκεί η τεχνολογία και το τελικό προϊόν να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της Apple. Η επιχειρηματολογία διαφέρει σημαντικά από την επιμονή του Steve Jobs για οθόνης μέχρι τις 4 ίντσες περίπου ώστε η χρήση του iPhone να είναι εφικτή με το ένα μόνο χέρι.

ΔΕΣ: iPhone 6, οι πρώτες φωτογραφίες του μεγαλύτερου iPhone;

iPhone 6 in-cell display και iOS 8

Το iPhone 6 υποτίθεται ότι θα έχει Ultra Retina Display στα 389 ppi με επιπλέον βελτιωμένα χαρακτηριστικά όπως την τεχνολογία in-cell, το ζαφείρι και άλλα. Η Samsung έδειξε στο Galaxy S5 πως είναι εφικτό μια φαινομενικά ίδια οθόνη με ίδια ανάλυση και μέγεθος να βελτιωθεί σημαντικά στα σημεία ώστε η τελική ποιότητα της εικόνας να είναι ανώτερη.

Οι αναφορές για οθόνη 4.7 ιντσών στο iPhone 6 είναι τόσες πολλές που καταλήγουν να φαίνονται πειστικές, παρουσιάζοντας το νέο iPhone 6 ως αρκετά μεγαλύτερο σε σύγκριση με το iPhone 5S. Υποτίθεται ότι η Apple θα ρίξει στην αγορά και μια ακόμα έκδοση του iPhone 6 με οθόνη 5.5 ιντσών της οποία η παραγωγή θα ξεκινήσει πολλούς μήνες μετά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons