iPhone 6 dummy, νέο πλαστικό ομοίωμα με καλύτερη λεπτομέρεια [VIDEO]

by Stefanos Kofopoulos • On 02-05-2014 • AT 4:43 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iPhone 6 dummy, νέο πλαστικό ομοίωμα με καλύτερη λεπτομέρεια [VIDEO]

Οι Ασιάτες κατασκευαστές έχουν πιάσει δουλειά και ετοιμάζουν iPhone 6 θήκες από τώρα. Για αυτό το iPhone 6 dummy phone βγήκε στην επιφάνεια και μάλιστα σε βίντεο.

iPhone 6 design οπως σε iPad Air, iPad mini Retina Display

Όσο “πλησιάζουμε” στην κυκλοφορία του iPhone 6 τόσο περισσότερα leaks θα εμφανίζονται με καλύτερη ποιότητα, μεγαλύτερη πιστότητα και φυσικά τον όρκο ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία ή το συγκεκριμένο βίντεο είναι αυθεντικό. Η σημερινή αποκάλυψη δεν αποτελεί εξαίρεση αυτού του κανόνα.

Τα εργοστάσια της Κίνας έχουν ξεκινήσει την παραγωγή iPhone 6 cases και προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν για την νέα γενιά iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη 4.7 ιντσών και φυσικά την ανάγκη για νέα αξεσουάρ όπως θήκες, προστατευτικά, μπαταρίες κλπ.

Για να δοκιμάσουν τα designs της νέας γενιάς αξεσουάρ οι κατασκευαστές τους χρειάζονται dummy iPhone 6, δηλαδή ομοιώματα του νέου iPhone 6 όσο πιο κοντά γίνεται στο πραγματικό κινητό. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να βελτιστοποιήσουν το design των αξεσουάρ και να πειραματιστούν ανάλογα.

Αυτό ακριβώς δείχνει και το βίντεο, ένα iPhone 6 dummy, μη λειτουργικό ομοίωμα του τηλεφώνου όπως αναμένεται να είναι όταν παρουσιαστεί μετά το καλοκαίρι. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι iPhone 6 mold αλλά είναι η πρώτη φορά που η ποιότητα του ομοιώματος είναι τόσο καλή.

iPhone 6 εξαιρετικα λεπτο, οθονη 4.7 ιντσων και iOS 8

Αξίζει αν σημειωθεί ότι το iPhone 6 dummy του βίντεο δείχνει να συμφωνεί με όλα τα προηγούμενα leaks σχετικά με την νέα μεγαλύτερη οθόνη 4.7 ιντσών, το πολύ λεπτό design που είναι ακόμα πιο λεπτό και από το iPhone 5S, τον νέο σχεδιασμό των χειριστηρίων για την ένταση της φωνής αλλά και την θέση του διακόπτη ON/OFF στο δεξί μέρος του iPhone 6.

Το iPhone 6 φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την σχεδιαστική γραμμή του iPad Air και iPad mini 2 Retina Display, με καμπύλες και εξαιρετικά λεπτό design. H Apple φαίνεται πω επιδιώκει ενιαία design γλώσσα και επικοινωνία στο hardware και άλλη μία στο software με το iOS 7.1 και πολύ σύντομα με το iOS 8. Αν φυσικά πιστέψουμε ότι το iPhone 6 dummy του video έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. χμμ ομορφούλι φαίνεται αυτή τη φορά και όχι μια από τα ίδια, για να δούμε, άρχισε επιτέλους να τους έρχεται έμπνευση.

  • Ίδιο με το iPad Air, iPad mini 2 Retina Display είναι.. που είπες ότι δεν υπάρχει έμπνευση!

 2. δεν περιμενω καμια δραματικη αλλαγη απο την apple. ειναι εγκυρες αυτες οι πληροφοριες για στρογγυλεμενες ακρες του τηλεφωνου?

 3. Πρέπει όλοι σας να καταλάβεται ότι η Apple δεν πουλάει τεχνολογία αλλά design, κατά συνέπεια όταν κάποιος προνομιούχος από εσάς έχει πληρώσει πάνω από 900 ευρώ για να αποκτήσει ένα i-phone 5S δεν συμαίνει ότι βρήσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας αλλά απλά ότι είναι design victim, θα μπορούσα να επιχειρηματολογίσω με πάρα πολλά παραδείγματα αλλά για να μην γίνομαι βαρετώς ας πω τα ποιό βασικά, δεν είναι τεχνολογικό επίτευμα ούτε εξυπνάδα να κατεβάζεις π.χ. το “winbank mobile App” της Τράπεζα Πειραιώς για να κάνεις της συναλαγές που θές γιατί π.χ. με το BlackBerry Ζ10 απλούστατα πάς στο http://www.winbank.gr και κάνεις της συναλλαγές σου σαν να είσουν στο desktop σου. Θές και άλλο παράδειγμα; Εδώ και πόσο καιρό μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις με το i-phone σου; Έχω στην κατοχή μου πάνω από επτά χρόνια δύο 3G συσκευές που υποστηρίζουν βίντεο-κλήσεις. Άλλο παράδειγμα εκτός ότι η κάτοχοι i-phone δεν μπορούν να δουν flash έχουν το θράσος να λένε ότι το flash έχει πεθάνει, δεν θέλω να πώ καμία χοντράδα αλλά μήπως η κάτοχοι i-phone δεν έχουν το προνόμιο και πρόσβαση να βλέπουν flash rich media contents; Δεν είναι τυχαίο ότι η νέα διευθύντρια Marketing της Apple ήταν παλίά στην Burberry, εν ολίγης αν η Αpple είναι η “Burberry” τον ηλεκτρονικών, να μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και άλλες εταιρίες που είναι η “Oscar de la Renta” των ηλεκτρονικών και προς Θεού δεν αναφέρωμε σε android ή windows phone ή iOS.

  • Το γεγονός ότι θεωρείς το design ίδιο με την εμφάνιση ενός προϊόντος και γράφεις i-phone αντί για iPhone λέει πολλά.

   Μια ιδέα για να αναθεωρήσεις, σε περίπτωση που το θεωρήσεις χρήσιμο και είναι εφικτό για σένα, είναι το βιβλίο The Design of Everyday Things by Donald A. Norman

   • ευχαριστώ για την πρόταση σου να διαβάσω το βιβλίο που μου προτύνεις αλλά ο χρόνος μου είναι τρομερά περιορισμένος και εγώ άλλο τόσο δογματισμένος με deconstructivism-minimalism-cubism-bauhaus που δεν δέχομαι άλλες επιροές, δεν κατάλαβα την λέι που γράφω το iPhone ώς i-phone…είναι απλά ορθογραφικό λάθος επειδή δεν ξέρω πως γράφετε, σύμφωνεις με αυτά που γράφω; ότι η apple πουλάει design και όχι τεχνολογία, συγνώμη αν ενόχλω, δεν το συνηθίζω να κάνω chitchat αλλά το εν λόγο θέμα με αγγίζει όπως επίσεις προκλητικά και ίσως ευθρασός αποκαλώ και design victims τους κατόχους beat ακουστικών γιατί είναι κλάσεις ανώτερα τα beyerdynamic και ποιο προσυτα. Πές με κομπλεξικό, το δέχομαι, ελπίζω να μου απαντήσεις.

Top

Show Buttons
Hide Buttons