Το iPhone 5S ξεπερνάει 3 προς 1 το iPhone 5C στην Αγγλία

by Stefanos Kofopoulos • On 02-12-2013 • AT 3:55 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το iPhone 5S ξεπερνάει 3 προς 1 το iPhone 5C στην Αγγλία

Η επιτυχία του iPhone 5S καταγράφεται για άλλη μια φορά από στοιχεία νέας έρευνας. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, το iPhone 5S πουλάει περισσότερο από το iPhone 5C σε αναλογία 3 προς 1.

Οι Βρετανοί προτιμούν το iPhone 5S αντί του iPhone 5C και φαίνεται πως η τάση που υπάρχει σε όλο τον κόσμο επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν την Apple να έχει ήδη μειώσει την παραγωγή του iPhone 5C και να έχει αυξήσει σημαντικά την παραγωγή του iPhone 5S. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Foxconn παράγει 500.000 iPhone 5S καθημερινά, αριθμός ρεκόρ για την εταιρεία.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόσα iPhone 5S και πόσα iPhone 5C έχουν πουληθεί. Ξέρουμε όμως ότι τα στοιχεία της Kantar Worldpanel ComTech, της εταιρείας που διεξήγαγε την έρευνα στην Αγγλία, δείχνουν ότι σχεδόν το 50% αυτών που αγόρασαν iPhone 5C αγόρασαν για πρώτη φορά iPhone αφήνοντας το παλιό τους Samsung και LG smart[hone. Οι κάτοχοι του iPhone 5S σε ποσοστό 80% προχώρησαν σε αναβάθμιση από προηγούμενο μοντέλο iPhone στο νέο iPhone 5S.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ θα σταθώ στο ότι κάποιοι αγόρασαν τo 5c(και όχι το 5s), ‘εγκαταλείποντας’ LG ή Samsung…

Top

Show Buttons
Hide Buttons