iPhone 4G LCD, η νέα οθόνη

by Stefanos Kofopoulos • On 30-03-2010 • AT 4:51 pm • 14 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iPhone 4G LCD, η νέα οθόνη

Η είδηση δεν είναι καινούρια αλλά έχει σίγουρα ενδιαφέρον μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για την οθόνη του iPhone 4G. Έχουμε ξαναδεί σύγκριση με τα ανταλλακτικά που υποτίθεται ότι προέρχονται από οθόνη iPhone 4G αλλά βίντεο ποτέ μέχρι τώρα. Αν προσέξτε εκτός από την εκνευριστική μουσική, το νέο iPhone θα είναι λίγο μεγαλύτερο και θα έχει front face camera. Η τρύπα είναι πολύ μεγάλη για να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Ακριβώς ό,τι μάθαμε εχθές σχετικά με το νέο iPhone HD / 4G και την οθόνη με διπλάσια ανάλυση στα 960 x 640 pixels. Τα συμπεράσματα δικά σας και η αλήθεια στις 22 Ιουνίου 2010.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ε όχι και ενοχλητική η μουσική των Daft Punk! Πάντως, δεν νομίζω πως κάποιο χαρακτηριστικό θα με έκανε να αλλάξω το 3gs μου, εκτώς αν καταφέρει η Apple να κάνει πάλι το θαύμα της..

  • Σε αυτό το βίντεο είναι ενοχλητική στα δικά μου αυτιά γιατί δεν κολλάει με τίποτα.

   Σοβαρά τώρα, A4 SoC, νέα οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση και iPhone OS 4.0 δεν είναι αρκετά καλοί λόγοι;

   • Μεγαλύτερη ανάλυση δεν με απασχολεί, δεν βλέπω βίντεο στο τηλέφωνο. Το 3gs είναι πολύ γρήγορο για να πεις ότι χρειάζομαι κάτι παραπάνω από θέμα επεξεργαστή. Όλο το ζουμί είναι 0S 4.0 που αναφέρεις, και το τι θα βάλουν εκεί πέρα. Ευτυχώς (ή δυστυχώς) η Apple πολλές φορές μας έχει εκπλήξει!

    PS: το multitasking αν κάνεις jailbreak είναι ήδη τρομερό! Αλλά το χρησιμοποιώ σε ελάχιστες περιπτώσεις (πχ: GPS Navigon όταν περιμένω τηλεφώνημα ή skype όταν είμαι σπίτι)

 2. Στο 1:17 εμφανίζεται ή ο κατασκευαστής ή η μούφα της οθόνης…
  Πάντως ο τύπος προλαβαίνει να το καλύψει πριν μπορέσουμε να το δούμε καλά, και μετά το 3:16 που γυρίζει τις οθόνες από πίσω το έχει καλύψει με black tape …
  Μάλλον θα είναι και πιο παχύ εάν κρίνω από τα clips του, εάν βέβαια μιλάμε για την original οθόνη …

  • Υπάρχει μια συνέχεια με αυτό το βίντεο να είναι το Νο3 στις φήμες για τις νέες οθόνες. Αλήθεια ή όχι θα το μάθουμε σύντομα, σε κάθε περίπτωση όμως τα χαρακτηριστικά που κυκλοφόρησαν εχθές από εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή είναι αυτά που τραβάνε την προσοχή μου για δύο λόγους:

   1. επιτέλους το iPhone θα χτυπήσει σχεδόν στα ίδια τους μεγάλους Android κατασκευαστές και την Nokia στον hardware
   2. Εξαιτίας του 1. το Android ή θα πάει σε πιο ποιοτικό software ή θα ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά σε hardware specs

   • Απλά αναρωτιέμαι … με διπλάσια τα pixels, διπλάσια η δουλειά της cpu. Περισσότερη κατανάλωση ακόμα και για ένα sms, & με τόσα παραπάνω (όσο λένε δηλαδή) multitasking, camera με hd εγγραφή video, φλας (;), διάφορους άλλους παπάδες κλπ κλπ, πόσο καλύτερη μπαταρία θα έχουν φτιάξει για να αντέχει έστω και μια “βαριά” ημέρα ;;
    Επίσης η ανάγκη για μεγαλύτερη μάλλον μπαταρία και των clips που έλεγα πριν, το design και πάχος του iphone 4 θα είναι το ίδιο με αυτό του ipad. Σας το υπογράφω … (σχεδόν) :).

   • Επειδή δεν νομίζω να σπάσει τώρα το μοντέλο εξέλιξης των κινητών, παραδοσιακά μειώνουν κατανάλωση από τα chips, διατηρούν ίδια την μπαταρία για το βάρος και προσφέρουν επιπλέον χαρακτηριστικά.. όπως πχ είναι η οθόνη, μεγαλύτερο performance κλπ. Τώρα με την SoC λύση του A4 στα χέρια της Apple όλο αυτό θα γίνει optimize και θα μπορούν να πουλήσουν στην ίδια περίπου τιμή κάτι σημαντικά πιο γρήγορο και μπροστά, που κατά πάσα πιθανότητα θα τους κοστίζει λιγότερο

   • Και από άποψη τιμής δεν είπατε τίποτα, πιστεύετε ότι θα εχει εξίσου ίδια τιμή με το 3gs , η κάτι παραπάνω ;

   • Λογικά θα έχει την ίδια περίπου τιμή με το 3GS

 3. Πείτε με παράξενο αλλά περίμενα να έχει AMOLED οθόνη το νέο iphone.

  • Ποιός σου είπε ότι θα είναι AMOLED ή δεν θα είναι AMOLED, επειδή γράφει LCD ο τίτλος;

 4. Εχμ, ναι. Έτσι κατάλαβα.

 5. Συμπερασματικα ενας που έχει το 3gs αξίζει να το αφήσει για να πάρει το τεσσαρι; Δεν το Θεωρείτε λίγο υπερβολικο που κάθε έτος περίπου δημιουργείται νέο μοντέλο κάνοντας αυτόν που αγόρασε το προηγούμενο μοντέλο να νιώθει λίγο πίσω εώς και αδικημένος;

  • Ρε παιδιά ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε; Περιμένετε να δούμε τι έχει και ύστερα κρίνουμε αν αξίζει η αγορά του ;)
   Όσο τώρα για το αν θα νιώθει αδικημένος λέω όχι… Ο ανταγωνισμός προχωράει και η Apple με ένα μοντέλο (εννοώ πως δεν είναι σαν τις άλλες εταιρίες) δεν μπορεί να ανταγωνιστεί όλη την αγορά. Μια χαρά είναι που βγάζει κάθε χρόνο και άλλο :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons