ΙΚΕΑ Κατάλογος 2013, LED με την πιο high-tech έκδοση πριν το 2014

Κανένα ΣΧΟΛΙΟ

IKEA

Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι και ο κατάλογος ΙΚΕΑ 2013 φαίνεται ξεπερασμένος αλλά παράλληλα τόσο high-tech όσο ποτέ πριν. Η εμμονή και η επιμονή των ΙΚΕΑ καταστημάτων στα LED φωτιστικά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αποτελεί δέσμευση για το παρόν και το μέλλον.

IKEA Uppleva, η τηλεόραση – έπιπλο

5 ΣΧΟΛΙΑ

IKEA

IKEA Uppleva είναι το όνομα της τηλεόρασης από το IKEA, αλλά αυτό το ξέρατε ήδη. Σουηδικό design που συνδυάζει έπιπλο, τηλεόραση και Smart TV σε ένα "πακέτο" που δύσκολα θα βρει ανταγωνιστή για αυτό που προσφέρει σε αυτή την τιμή και με αυτό το design.

ΙΚΕΑ κατάλογος 2013, χιλιάδες προϊόντα στο web, στο iPhone, στο Android

Κανένα ΣΧΟΛΙΟ

IKEA

Ο νέος χρόνος υποδέχεται τον ολοκαίνουριο κατάλογο IKEA 2013 με προσφορές για όσους ψάχνουν να εξοπλίσουν το γραφείου του νέου startup, να συμμαζέψουν το γκαράζ για τα projects του Σαββατοκύριακου ή απλά επειδή θέλουν να ανανεώσουν και να προσθέσουν κάτι ξεχωριστό στο σπίτι.

4 IKEA LED φωτιστικά για high tech χώρους και οικολογία

Κανένα ΣΧΟΛΙΟ

IKEA

Οι λάμπες LED είναι της μόδας και το IKEA δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός. Εκτός από το προφανές πλεονέκτημα της εξοικονόμησης ενέργειας και άρα και χαμηλότερο κόστος στον λογαριασμό της ΔΕΗ, οι LED λάμπες προσφέρουν κάτι ακόμα. Ανάβουν αμέσως με πλήρη φωτεινότητα και ζεσταίνονται ελάχιστα.

IKEA Monkey, η μαϊμού που έγινε διάσημη και meme σε μια μέρα

1 ΣΧΟΛΙΟ

IKEA

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ είναι γνωστά για τον κατάλογο και τα έπιπλα. Από εχθές έγινα γνωστά και για το IKEA Monkey meme και την ιστορία μια μαϊμούς που βρέθηκε να κόβει βόλτες σε ένα κατάστημα IKEA στο Τορόντο του Καναδά. Η συνέχεια είναι αυτή που ακολουθεί κάθε internet meme.

Top