Η ZTE ετοιμάζει event στις 16 Σεπτεμβρίου

by Nikos Kaimakamis • On 01-09-2014 • AT 12:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

zte invite

Το έχουμε ξαναγράψει ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι γεμάτος με ειδήσεις από τον χώρο της τεχνολογίας και η αποστολή προσκλήσεων για ένα event στις 16 Σεπτεμβρίου από τη ZTE έρχεται να το επιβεβαιώσει αυτό. 

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ετοιμάζονται για τις ανακοινώσεις τους στο πλαίσιο της IFA 2014 στο Βερολίνο, αλλά οι Κινέζοι της ZTE επιλέγουν για χρόνο τα μέσα περίπου του μήνα και τη Νέα Υόρκη, ως τόπο για την αποκάλυψη που ετοιμάζει. Στην πρόσκληση και το teaser που τη συνοδεύει δεν δίνονται αναλυτικές πληροφορίες για το τι θα δούμε, απλώς τονίζεται ότι θα παρουσιαστεί το επόμενο “hot” προϊόν.

Το Vine video με το οποίο έγινε η ανακοίνωση για το event προέρχεται από το αμερικανικό γραφείο της ΖΤΕ, επομένως είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστεί μία συσκευή που θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και όχι μόνο, ενώ το πλέον πιθανό είναι να έχουμε ένα νέο Android smartphone.

Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι ενδέχεται να δούμε κάποιο phablet, το οποίο να παρουσιάζει ενδιαφέρον όχι μόνο με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά και με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί παραδοσιακά η εταιρεία. Η 16η Σεπτεμβρίου δεν είναι μακρινή ημερομηνία, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τότε για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons