Η TP-Link διευρύνει τη σειρά των προϊόντων Smart Home

by George Polyzos • On 29-08-2017 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics Internet

H TP-Link παρουσίασε νέα προϊόντα που συμπληρώνουν την αναπτυσσόμενη οικογένεια εφαρμογών Smart Home, περιλαμβάνοντας ένα router για το «έξυπνο σπίτι» και τις συσκευές οικιακής ασφάλειας.

Τα νέα προϊόντα θα αποκαλυφθούν παράλληλα με τις νέες καινοτομίες σε συσκευές smartphone και τεχνολογίες οικιακής δικτύωσης, το φθινόπωρο στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας IFA που θα πραγματοποιηθεί 1-6 Σεπτεμβρίου. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά από το χειμώνα του 2017.

Με τη ραγδαία ανάπτυξη του οικιακού αυτοματισμού και του IoT, οι έξυπνες συσκευές είναι απαραίτητες για να επιτρέψουν στον χρήστη να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις νέες τεχνολογίες οικιακής δικτύωσης. Τα πρώτα προϊόντα (δείγματα γραφής) της TP-Link στην κατηγορία του Smart Home, όπως οι έξυπνες πρίζες Wi-Fi, τα smart Switch, οι έξυπνοι λαμπτήρες Wi-Fi και τα Range Extender, έχουν ευρεία αποδοχή για τη λειτουργικότητα και την ευκολία στη χρήση τους, ενώ παράλληλα η εφαρμογή Kasa προσφέρει εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση από κινητές συσκευές με λειτουργικό iOS ή Android. Οι πρόσφατες προσθήκες προϊόντων έχουν σκοπό να ενισχύσουν αυτή την τάση μέσω μιας ευρείας σειράς «έξυπνων» εφαρμογών. Θα παρέχουν λύσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα και θα δημιουργήσουν ένα πλήρες οικοσύστημα «έξυπνης» οικιακής λειτουργίας γύρω από ένα κεντρικό Smart Home Wi-Fi router/hub.

Αποκτήστε τον έλεγχο με το Kasa

Η εποχή του οικιακού αυτοματισμού ή αλλιώς του «έξυπνου σπιτιού» εισήγαγε προϊόντα που αναγνωρίζουν τις ανάγκες μας. Μέσω της εφαρμογής Kasa της TP-Link, μπορούμε να διαχειριζόμαστε κάθε ένα από αυτά με μια κίνηση του χεριού. Μπορούμε σε πραγματικό χρόνο να ελέγχουμε τη λειτουργία της συσκευής, να την ενεργοποιούμε ή να την απενεργοποιούμε άμεσα ή σε προγραμματισμένο χρόνο και να παρακολουθούμε την κατανάλωση ενέργειας.

Ένας «έξυπνος» All-in-One Router

Ενώ μπορείτε να διαχειρίζεστε κάθε «έξυπνη» συσκευή της TP-Link από το τηλέφωνό σας, για ορισμένα προϊόντα Smart Home είναι απαραίτητο να έχετε IoT Hub. To SR20 είναι ένα Smart Home Router που υποστηρίζει Wi-Fi πρωτόκολλο επικοινωνίας AC με ταχύτητα έως και 1900mbps και οθόνη αφής. Ένα γρήγορο, εύχρηστο και προηγμένο Wi-Fi router που συνδέει και διαχειρίζεται όλες τις συσκευές Smart Home της TP-Link, υποστηρίζοντας πρωτόκολλα επικοινωνίας Wi-Fi, ZigBee και Z-Wave, μέσω smartphone, tablet ή με την εύκολη στη χρήση οθόνη αφής του router. Υποστηριζόμενο από διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz παρέχει σταθερότητα στη σύνδεση, ενώ με τις συχνότητες 5GHz (μέχρι 1300Mbps) και 2.4GHz (μέχρι 600Mbps) αναβαθμίζει την ταχύτητα του ασύρματου οικιακού δικτύου. Τέσσερις θύρες Gigabit Ethernet, παρέχουν πολλαπλές επιλογές ενσύρματης σύνδεσης για εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες στο διαδίκτυο, ενώ οι θύρες USB 3.0 και USB 2.0 σας δίνουν την δυνατότητα να μοιράζεστε αρχεία, όπως βίντεο και φωτογραφίες μέσω της σύνδεσης ενός σκληρού δίσκου. Το SR20 σας παρέχει ένα γρήγορο και σταθερό οικιακό δίκτυο, ενώ παράλληλα με τη χρήση των συσκευών Smart home της TP-Link μπορείτε να ενεργοποιείτε αυτόματα τα φώτα όταν κάποιος έρχεται στο σπίτι, να ρυθμίζετε το θερμοστάτη στη θερμοκρασία που θέλετε και να κρατάτε το σπίτι σας ασφαλές.

Ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο (real time)

Η TP-Link προσφέρει μια σειρά προϊόντων που διασφαλίζει ότι το σπίτι σας και η οικογένειά σας είναι πάντα ασφαλείς. Η IP κάμερα KC 120 παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης ενός χώρου σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής Kasa, ακόμη και όταν είστε μακριά. Η συσκευή σας ενημερώνει μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ειδοποιήσεων FTP, όταν αντιληφθεί κίνηση και ήχο στον χώρο μέσω του αισθητήρα που διαθέτει. Ο αισθητήρας CS100 παρακολουθεί και ειδοποιεί, όταν κάποιο παράθυρο ή πόρτα ανοίγει, καθώς και όταν προσπαθούν να τα παραβιάσουν, ενώ ο ανιχνευτής MS100 αντιλαμβάνεται κίνηση και φως στον χώρο. Αυτά τα δύο προϊόντα που υποστηρίζουν πρωτόκολλο επικοινωνίας ZigBee, τροφοδοτούνται με μπαταρία και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα.

Πιο λαμπερά φώτα από τα συνηθισμένα

Το φως είναι κάτι τόσο σημαντικό όσο και μεταβλητό, από το φωτεινό λευκό στο γραφείο, στο απαλό και ζεστό φως ενός επιτραπέζιου φωτιστικού στο υπνοδωμάτιο. Η σειρά «έξυπνων» λαμπτήρων Smart Wi-Fi LED Bulbs της TP-Link μπορεί να έχει το πλήρη έλεγχο του οικιακού φωτισμού σας. Όλα τα μοντέλα έχουν απλή εγκατάσταση, λειτουργία προγραμματισμού On/Off και είναι συμβατά με το Amazon Alexa και το Google Assistant. Οι λαμπτήρες LB100 και LB110 διαθέτουν ρυθμιζόμενους αυξομειωτές ισχύος, ώστε να προσαρμόζονται ανάλογα στην ένταση φωτός που επιθυμείτε. O λαμπτήρας LB120 μπορεί να αλλάξει τη φωτεινότητα, καθώς και τη θερμότητα χρώματος και να φωτίζει σε οποιοδήποτε σημείο μεταξύ του φάσματος θερμοκρασιών φωτός που αποδίδουν οι λάμπες φθορισμού και πυρακτώσεως, ενώ το Circadian Mode ξυπνάει τον χρήστη με φυσικό τρόπο για ένα αναζωογονητικό ξεκίνημα της ημέρας. Επίσης, με το Circadian Mode, ο λαμπτήρας LB130 περιλαμβάνει λειτουργία αλλαγής χρωμάτων, που επιτρέπει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε χρώμα σε όλο το φωτοφάσμα. Όλες οι λειτουργίες των λαμπτήρων Smart Wi-Fi LED Bulb της TP-Link είναι διαχειρίσιμες μέσω της εφαρμογής Kasa για κινητές συσκευές iOS ή Android.

Γρήγορο Range Extender με ενσωματωμένη Έξυπνη Πρίζα (Smart Plug)

H TP-Link έχει επενδύσει στην παραγωγή κορυφαίων προϊόντων δικτύωσης. Βασιζόμενη σε αυτή την επιλογή παρουσιάζει τα Smart Plug RE270K και RE370K. Με Wi-Fi ταχύτητες 867Mbps στα 5GHz και 300Mbps στα 2.4GHz, επεκτείνει την κάλυψη του ασύρματου δικτύου, ενώ μια θύρα Gigabit Ethernet βοηθά στην εγκατάσταση ενσύρματων συσκευών σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού. Παράλληλα λειτουργεί και ως «έξυπνη» πρίζα, όπου ο χρήστης έχει την δυνατότητα μέσω της εφαρμογής Kasa για κινητές συσκευές iOS ή Android, να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί την πρίζα, να προγραμματίζει τη λειτουργία της και να παρακολουθεί την κατανάλωση ενέργειας της συνδεδεμένης συσκευής.

Ένα πιο «έξυπνο» μέλλον για όλους

Κάθε προϊόν TP-Link έχει αναπτυχθεί, δοκιμαστεί, βελτιστοποιηθεί και στη συνέχεια έχει δοκιμαστεί ξανά για να εξασφαλιστεί ότι η εμπειρία του χρήστη θα είναι εξαιρετική. Καθώς ο αυτοματισμός στο σπίτι γίνεται ουσιαστικό μέρος της σύγχρονης ζωής, η TP-Link δεσμεύεται να συνεχίσει τη δημιουργία χρήσιμων και τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων που θα διευκολύνουν τη ζωή μας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons