Η LG επιβεβαιώνει τη μετάβαση του V30 στην τεχνολογία οθονών OLED

by George Polyzos • On 03-08-2017 • AT 2:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι το «επόμενο smartphone ναυαρχίδα» της εταιρείας, αυτό που όλοι περιμένουν ότι θα είναι το V30, θα διαθέτει νέα οθόνη τεχνολογίας OLED και διαγωνίου 6 ιντσών.

Η κορεατική εταιρεία περιγράφει την οθόνη της επερχόμενης ναυαρχίδας ως FullVision, θα έχει δηλαδή αναλογία πλάτους προς ύψος μεγαλύτερη της σχέσης 18:9 ενώ θα διαθέτει και λεπτότερα περιθώρια οθόνης (bezels). Θα ακολουθεί με λίγα λόγια τα βήματα του G6.

Θα είναι η πρώτη φορά που η LG θα χρησιμοποιήσει panel τεχνολογίας OLED σε συσκευή smartphone, μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια όταν είχε παρουσιάσει το G Flex 2. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν η οθόνη θα καλύπτει το 109% του χρωματικού εύρους DCI-P3 ενώ θα υποστηρίζει και την τεχνολογία HDR10, στοιχεία που ίσως υποκρύπτουν την άνετη υποστήριξη περιεχομένου VR.

Η συσκευή που επίσημα δεν έχει ακόμα κατονομαστεί από την ίδια την LG Electronics θα είναι μικρότερη από το περυσινό V20, παρά το γεγονός ότι θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη. Αυτό θα συμβεί καθώς θα έχουν σμικρυνθεί τα πάνω και κάτω περιθώρια της οθόνης κατά 20% και 50%, αντίστοιχα. Επιπλέον, το λογότυπο της εταιρείας μετακινείται πλέον στην πλάτη της συσκευής.

Πέρα από τις ανακοινώσεις, η LG έδωσε στη δημοσιότητα και ένα μικρό δείγμα της νέας οθόνης υπό της μορφής teaser (φαίνεται στο τέλος της ανάρτησης). Όλα δείχνουν ότι η επόμενη ναυαρχίδα της LG, πιθανότατα με την ονομασία V30, θα παρουσιαστεί επίσημα κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου στο Βερολίνο, μία ημέρα πριν η έκθεση IFA ανοίξει τις πύλες της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons