Νέο HTC One με οθόνη 5 ιντσών και νέα διπλή UltraPixel camera

by Stefanos Kofopoulos • On 17-01-2014 • AT 7:14 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Νέο HTC One με οθόνη 5 ιντσών και νέα διπλή UltraPixel camera

Η HTC ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του HTC One. Το νέο smartphone θα είναι το ίδιο εξωτερικά με το HTC One που ξέρουμε σήμερα αλλά στο εσωτερικό θα γίνουν σημαντικές αλλαγές.

HTC One 5-inch κυκλοφορια τον Μαρτιο 2014 με νεα Ultrapixel καμερα και Snapdragon 800

Σύμφωνα με τις φήμες το design του νέου HTC One που αναμένεται να ανακοινωθεί και να βγει στην κυκλοφορία τον Μάρτιο 2014 θα παραμείνει σχεδόν το ίδιο. Σημαντική αλλαγή είναι η μεγαλύτερη οθόνη 5 ιντσών και η νέα βελτιωμένη UltraPixel camera με δύο αισθητήρες, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Η HTC προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το εκπληκτικό design του HTC One και να χτίσει πάνω σε αυτό τα επόμενα μοντέλα της χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο σώμα αλλά και νέα κάμερα με διπλό αισθητήρα που θα αυξήσει την ανάλυση και το βάθος σε κάθε φωτογραφία. Η UltraPixel camera θα βελτιωθεί σε ποιότητα και θα ξεφύγει από τα πενιχρά 4 megapixels. Η οθόνη στο HTC One που κυκλοφορεί σήμερα έχει διαγώνιο 4.7 ιντσών.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολα καλοδεχουμενα, εκτος απο τη μεγαλυτερη οθονη.
    4,7 ειναι μια χαρα.

  2. H Htc έχει βελτιωθεί αρκετά στα σημεία. Ενα από τα προβλήματα που με ενοχλούσε με τα συγκεκριμένα Smartphone είναι ότι είχαν χαμηλή αυτονομία και δεν τα θεωρώ τόσο ανθεκτικά στο χρόνο όσο αντίστοιχης τιμής Samsung. Δεν ξέρω αν το πράγμα έχει βελτιωθεί από τότε.

    • Η χαμηλή αυτονομία είναι ένα μειονέκτημα της Htc αλλά καταφέρνει να κρατάει τις τιμές σε ικανοποιητικά επίπεδα κάτι που δεν έχει κάνει η samsung που προωθεί μόνο τα ακριβά μοντέλα της

  3. Οντως της samsung τα κινητα δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση τις τιμές της σε αντίθεση με τη sony.Καλά τα htc αλλά αν παίρνεις στα ίδια χρήματα και λίγο φθηνότερα ενα xperia δεν υπάρχει λόγος για htc

  4. Για ποιο λόγο κυκλοφορεί η HTC ένα κινητό με τα χαρακτηριστικά ενός xperia sony που κυκλοφορεί εδώ και τόσο καιρό και σε χαμηλή τιμή και είναι και sony..

Top

Show Buttons
Hide Buttons