Η Sony παρουσιάζει το Walkman ZX2

by Nikos Kaimakamis • On 07-01-2015 • AT 3:10 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Sony-Walkman-ZX2

Ένα αξεσουάρ μουσικής για τους λάτρεις του καλού ήχου παρουσίασε η Sony στη CES 2015, το Sony Walkman NW-ZX2, το οποίο δεν απευθύνεται στους πολλούς. 

Πρόκειται για ένα μοντέλο με αλουμινένιο πλαίσιο και ήχο S-Master HX, ο οποίος φροντίζει να βελτιώσει την ποιότητα των κομματιών MP3, WMA, AAC, FLAC, AIFF, WAV, ALAC, DSD που υποστηρίζει. Η συσκευή έχει αποθηκευτικό χώρο 128 GB, για να χωρά όλα τα αρχεία του χρήστη, ενώ με μία φόρτισή του θα προσφέρει 60 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής. Μαζί με τον πλούσιο χώρο του, υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD.

Το λειτουργικό σύστημα του Sony Walkman ZX2 είναι το Android, επομένως θα μπορεί να υποστηρίζει και εφαρμογές από το Google Play, ενώ προσφέρεται η συνδεσιμότητα Wi-Fi. Η συσκευή αυτή δεν θα απευθύνεται στους πολλούς, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Sony Walkman θα στοιχίζει περισσότερα από 1000 δολάρια στις ΗΠΑ, γεγονός που το τοποθετεί στην κατηγορία των premium συσκευών.

H Sony χρησιμοποιεί την τεχνολογία LDAC για την αύξηση της ποιότητας ακρόασης μουσικής μέσω δικτύωσης Bluetooth. Σε γενικές γραμμές, η Sony δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα του ήχου με τη νέα της συσκευή και όχι τόσο στον ευέλικτο χαρακτήρα, με το νέο Walkman να γίνεται η ναυαρχίδα του φορητού ήχου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. teleio

Top

Show Buttons
Hide Buttons