Η Samsung παρουσιάζει την πρώτη εύκαμπτη τηλεόραση

by George Polyzos • On 31-07-2014 • AT 1:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung

 

Η Samsung ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παρουσιάσει την πρώτη εύκαμπτη τηλεόραση Ultra HD, η οποία θα μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ flat και curved mode.

Πρόκειται για το μοντέλο UN78S9B των 78 ιντσών, του οποίου η επίσημη παρουσίαση θα γίνει την 1η Αυγούστου στην Κορέα, ενώ η διαθεσιμότητά της θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα.

Η κορεατική εταιρεία είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις της ήδη από την τελευταία έκθεση CES, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε παρουσιάσει την εύκαμπτη U9B UHD TV των 85 ιντσών. Προφανώς η UN78S9B αποτελεί την μικρότερη έκδοση του αρχικού μοντέλου επίδειξης.

Με διαγώνιο στις 78 ίντσες η εύκαμπτη τηλεόραση της Samsungθα προσφέρει ανάλυση Ultra High Definition (UHD), δηλαδή περί τα 3840 x 2160 pixels. Σύμφωνα με την εταιρεία όταν το πάνελ της τηλεόρασης είναι λυγισμένο, επιτυγχάνει καμπυλότητα που φτάνει στα 4200R.

Δηλαδή, φτάνει σε μια καμπύλη ενός κύκλου που έχει ακτίνα 4,2 μέτρα, που πιστεύεται ότι είναι η βέλτιστη καμπύλη για τέτοιες οθόνες. Το πάνελ είναι τεχνολογίας CrystalBlack και προσφέρει καλύτερη αντίθεση και διάχυση των χρωμάτων.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons