Η Oracle ανακοίνωσε νέο Exalytics In-Memory Machine

by George Polyzos • On 02-10-2014 • AT 8:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Oracle 3

Η δυνατότητα γρήγορης εύρεσης απαντήσεων σε επιχειρηματικά ερωτήματα στρατηγικής σημασίας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε οργανισμούς οποιουδήποτε μεγέθους σε οποιονδήποτε κλάδο κι αν δραστηριοποιούνται.

Η πιο πρόσφατη ανανέωση του Oracle Exalytics In-Memory Machine, ένα engineered σύστημα για ανάλυση επιχειρηματικών πληροφοριών, περιλαμβάνει επεξεργαστές Intel Xeon προσαρμοσμένους για τους φόρτους εργασίας ανάλυσης επιχειρηματικών πληροφοριών Oracle, που υποστηρίζουν 50% υψηλότερη ταχύτητα χρονισμού, 50% περισσότερους πυρήνες και 50% περισσότερη μνήμη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Η αυξημένη επεξεργαστική ισχύς και χωρητικότητα επιτρέπει σε οργανισμούς κάθε μεγέθους να ανταγωνίζονται καλύτερα, παρέχοντας απαντήσεις στα πιο πιεστικά επιχειρηματικά ερωτήματα με πρωτόγνωρη ταχύτητα, ευφυΐα και απλότητα.

Η Oracle ανακοίνωσε επίσης την πιστοποίηση του Oracle Database In-Memory σε Oracle Exalytics In-Memory Machine, διευρύνοντας την εμβέλεια των εργαλείων ανάλυσης in-memory για να συμπεριληφθούν όλες οι δυνατότητες της Oracle Database.

Με έως 3 TB μνήμη ανά μηχάνημα, το Exalytics In-Memory Machine X4-4 επιτρέπει να αποθηκεύονται στην cache επιμέρους συστήματα αναλυτικών δεδομένων (data mart) εξολοκλήρου στη μνήμη, εξασφαλίζοντας ταχύτατη ανάλυση σε υφιστάμενες αποθήκες δεδομένων και συστήματα καταγραφής.

Παράλληλα, η Oracle συνεχίζει να επενδύει στο λογισμικό Exalytics In-Memory, παρέχοντας διάφορες λειτουργίες in-memory για το Oracle Essbase, όπως κατοχυρωμένους αλγόριθμους επεξεργασίας χωρίς κλείδωμα των δεδομένων (lockless), ειδική για το Oracle Exalytics διαχείριση ομάδων νημάτων και πόρων, καθώς και δυνατότητα εγγραφής από πολλούς χρήστες στο παρασκήνιο (background multiuser write) που βοηθάει στη θεαματική βελτίωση της συνολικής απόδοσης και επεκτασιμότητας του λογισμικού Oracle Essbase.

[Δ.Τ. Oracle]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons