Η LG ετοιμάζει υβριδικό tablet

by Nikos Kaimakamis • On 28-11-2014 • AT 2:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

lg-tab-book-h160

Η LG φέρεται να ετοιμάζει ένα υβριδικό tablet το οποίο θα ανταγωνιστεί το Microsoft Surface Pro, με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και ευέλικτο χαρακτήρα. 

Το Microsoft Surface Pro είναι μια από τις πιο αξιόλογες προσπάθειες για να μπορεί ένα tablet να λειτουργήσει ως εργαλείο παραγωγικότητας για τον κάτοχό του. Όλα δείχνουν ότι οι κατασκευαστές tablets ενδιαφέρονται να ενισχύσουν αυτό τον χαρακτήρα και η LG εκτιμάται ότι ετοιμάζει την δική της πρόταση στην κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNET, η LG ετοιμάζει μία πρόταση που θα είναι 2 σε 1, δηλαδή θα έχει αποσπώμενο πληκτρολόγιο για να μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει ως φορητό υπολογιστή, αλλά και ως ένα κανονικό tablet με οθόνη αφής, το οποίο έχει πάντοτε μαζί του.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μία συσκευή με SSD ως αποθηκευτικό μέσο και επεξεργαστή Intel Core τέταρτης γενιάς. Στη θέση του λειτουργικού συστήματος αναμένεται να υπάρχει εγκατεστημένη μία έκδοση των Windows. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι δεν θα είναι αυτή η πρώτη υβριδική συσκευή της LG, αλλά θα είναι η πρώτη της προσπάθεια με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και χαρακτήρα παρόμοιο με το Microsoft Surface Pro.

Πάντως η LG φέρεται να μην είναι ικανοποιημένη από τις πωλήσεις των tablets της, οι οποίες είναι χαμηλότερες από εκείνες των smartphones και θέλει με έναν τέτοιο τρόπο να τις ενισχύσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons