Η LG επενδύει 3,7 δισ. δολάρια σε νέο ερευνητικό κέντρο

by George Polyzos • On 27-10-2014 • AT 1:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

LG Science Park

Η LG Electronics ξεκίνησε την κατασκευή του νέου της ερευνητικού κέντρου, το οποίο θα βρίσκεται στο βιομηχανικό σύμπλεγμα Magok, νοτιοδυτικά της κορεατικής πρωτεύουσας Σεούλ.

Σύμφωνα με την κορεατική έκδοση του ZDnet, το νέο ερευνητικό κέντρο θα ονομάζεται  LG Science Park και η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2020. Το σύμπλεγμα θα έχει συνολική έκταση 170.000 τμ και θα αποτελείται από 18 κτίρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το LG Science Park θα είναι δύο φορές μεγαλύτερο από το «αρχηγείο» της εταιρείας, το LG Twin Towers στη Σεούλ.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της εταιρείας, στο LG Science Park θα έχουν την έδρα τους τα ερευνητικά κέντρα από συνολικά δέκα θυγατρικές εταιρείες του ομίλου, με τις LG Electronics, LG Display, LG Uplus και LG CNS να μετακομίζουν το 2017, όταν τα πρώτα στάδια κατασκευής θα έχουν ολοκληρωθεί.

Συνολικά, το νέο ερευνητικό κέντρο θα φιλοξενεί περί τους 25.000 ερευνητές από τους επιστημονικούς τομείς της πληροφορικής, της βιολογίας, της χημείας και της ενέργειας.

Τέλος, το κτιριακό συγκρότημα θα είναι και φιλικό προς το περιβάλλον, αφού σύμφωνα με την LG, σχεδιάζεται η τοποθέτηση άνω των 7.000 ηλιακών πάνελ για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ για τον φωτισμό του συγκροτήματος θα χρησιμοποιηθούν λάμπες LED. Το βιομηχανικό σύμπλεγμα του Magok ξεκίνησε να χτίζεται το 2007 και η ολοκληρωσή του αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons