Η φιλοσοφία πίσω από το σχεδιασμό του LG G3

by George Polyzos • On 06-08-2014 • AT 10:22 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G3_Design Sketch

 

Το νέο LG G3, είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς έρευνας της LG Electronics για τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών. Βασικό συστατικό του σχεδιασμού του είναι η απλότητα με λείες και ισορροπημένες σχεδιαστικές γραμμές.

Στόχος των σχεδιαστών ήταν να δημιουργήσουν ένα κινητό με οθόνη 5,5 ιντσών που θα είναι άνετο και σταθερό σαν αίσθηση στο χέρι του χρήστη. Έτσι, ο εργονομικός σχεδιασμός Floating Arc Design που προέκυψε μετά από πολλές δοκιμές, επιτρέπει στο G3 να εφαρμόζει με τον πιο άνετο τρόπο στο χέρι του χρήστη, ενώ εγγυάται γερό κράτημα με το ένα χέρι.

Ταυτόχρονα, διατηρήθηκε το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (Rear Key), που αποτελεί αποκλειστική σχεδιαστική καινοτομία των κορυφαίων LG smartphones, ενώ η ισορροπία ενισχύθηκε με την προσθήκη των Laser Auto Focus και Dual Flash λειτουργιών που βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής. Τέλος, το κάλυμμα με μεταλλικό ματ φινίρισμα είναι κομψό, ελαφρύ, αλλά και ανθεκτικό στις δαχτυλιές, ώστε να διατηρείται καθαρό παρόλη την έντονη χρήση.

Η απλότητα στον εξωτερικό σχεδιασμό ήταν και η βασική κατευθυντήρια γραμμή για το επανασχεδιασμό του περιβάλλοντος γραφικών του G3, με το νέο GUI να διαθέτει επίπεδα και καθαρά γραφικά, φεύγοντας από τη λογική της τρισδιάστατης απεικόνισης των λειτουργιών για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη. Το βασικό μοτίβο των γραφικών είναι πλέον ο κύκλος, προερχόμενος και από το λογότυπο της LG, και αντανακλά το μοναδικό στυλ και την ταυτότητα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία πίσω από τον σχεδιασμό του LG G3 μπορείτε να επισκεφθείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons