Η Asus προαναγγέλλει το ZenWatch

by George Polyzos • On 29-08-2014 • AT 11:22 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

asus-zenwatch-promo-1

Οι κορεατικές Samsung και LG φανέρωσαν ήδη από χθες τα χαρτιά τους σε ότι αφορά τα επόμενα smartwatches τους. Ωστόσο, η Asus προτίμησε να «εξάψει» τη φαντασία μας, δημοσιεύοντας αρχικά σκίτσα και στη συνέχεια ένα teaser video του ZenWatch.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και η Asus θα λανσάρει smartwatch κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA που θα ανοίξει τις πύλες της στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα. Το όνομα του πρώτου wearable της εταιρείας θα είναι ZenWatch, με τα πρώτα σκίτσα να υποδηλώνουν ένα ελαφρώς κυρτό σασί με στρογγυλεμένες άκρες.

Asus-ZenWatch

Ο διευθύνων σύμβουλος της Asus, Jerry Shen, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Focus Taiwan, ότι το ZenWatch θα κοστίζει λιγότερο από 199 δολάρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον ερχόμενο Οκτώβριο για να ακολουθήσουν αργότερα και άλλες αγορές.

Παράλληλα, το Phone Arena, σύμφωνα με δικές του πηγές, θεωρεί ότι η τιμή της συσκευής θα ξεκινά από τα 99 δολάρια, αν και όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση θα είναι περί τα 149 δολάρια.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε ότι το ZenWatch θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android Wear και θα ενσωματώνει λειτουργίες φωνητικών εντολών, με φωνητική αναγνώριση αρχικά διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά. Άγνωστο παραμένει αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που ήθελαν το smartwatch της Asus να ενσωματώνει και δυνατότητα χειρισμού μέσω χειρονομιών.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε και το teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα η Asus.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons