Google+, βάλε τέλος στα emails από αγνώστους

by dtonias • On 04-02-2014 • AT 3:44 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Google+, βάλε τέλος στα emails από αγνώστους

Μάθε πως να βάλεις τέλος στα μηνύματα αγνώστων από το Google+ και διατήρησε το Gmail inbox σου καθαρό.

Πρόσφατα, η Google έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες του Google+ να στέλνουν email στις επαφές που έχουν «κυκλώσει» χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν την email διεύθυνση του παραλήπτη. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ακόμη και άγνωστοι μπορούν να σας στείλουν email χωρίς τη συγκατάθεση σας γεμίζοντας το inbox με νέα μηνύματα. Η email διεύθυνση δεν είναι εμφανής από την αρχή ωστόσο αν το αποδεχτείτε και απαντήσετε σε ένα μήνυμα ο αποστολέας μπορεί να δει τη διεύθυνση σας.

Αν και το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ενδεχομένως να είναι χρήσιμο για ορισμένους χρήστες προσφέροντας πιο γρήγορη επικοινωνία μεταξύ των Google+ κύκλων απευθείας από τη σύνταξη νέου μηνύματος, ωστόσο η προεπιλεγμένη αποδοχή email από τον οποιοδήποτε δεν είναι τίποτα περισσότερο από την απεγνωσμένη προσπάθεια της Google να βάλει το Google+ στη ζωή και το inbox με το ζόρι.

Τελος στα μηνυματα αγνωστων απο το Google+

Αφού συνδεθείτε στον Gmail λογαριασμό σας, πατήστε στον τροχό στην πάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις (Settings) από το μενού που θα εμφανιστεί.

Google+, βάλε τέλος στα emails από αγνώστους

Στη σελίδα των ρυθμίσεων μεταβείτε στην καρτέλα Γενικά (General) και βρείτε την ενότητα Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω Google+ (Email via Google+). Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας μέσω του Google+ ανάμεσα στις επαφές που βρίσκονται στους εκτεταμένους κύκλους, τους κύκλους ή τον οποιοδήποτε έχει λογαριασμό στο Google+.

Google+, βάλε τέλος στα emails από αγνώστους

Από το dropdown μενού επιλέξτε τη δική σας επιλογή και πατήστε στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών (Save changes) στο κάτω μέρος της σελίδας για να αποθηκεύσετε τη νέα σας ρύθμιση. Φυσικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε ολοκληρωτικά τη συγκεκριμένη δυνατότητα και να αποτρέψετε τυχόν μηνύματα από αγνώστους επιλέγοντας Καμία (No One).

Αυτό ήταν! Μπορείτε πλέον να είστε σίγουροι ότι κανένας άγνωστος δε θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω του Google+, τουλάχιστον μέχρις ότου η Google αλλάξει ξανά τον τρόπο επικοινωνίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons