Φορητό πληκτρολόγιο από τη Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 18-09-2014 • AT 9:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

microsoft universal keyboard

H Microsoft παρουσίασε ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ, ένα φορητό πληκτρολόγιο για συσκευές Android, iOS και Windows, αλλά όχι για μοντέλα με Windows Phone. 

Το Universal Mobile Keyboard έχει όμορφο και πρακτικό σχεδιασμό με μία ειδική επιφάνεια πάνω στην οποία μπορεί να στερεωθεί το κινητό ή το tablet σας και το οποίο ουσιαστικά είναι και το κάλυμμα των πλήκτρων, ενώ υπάρχει και ένας ειδικός διακόπτης που επιτρέπει την εναλλαγή λειτουργικών συστημάτων από τον χρήστη προκειμένου να μπορεί να εκμεταλλευτεί τους συνδυασμούς πλήκτρων που έχει το κάθε λειτουργικό σύστημα.

Οι διαστάσεις του πληκτρολογίου είναι 242x109x12 mm, επομένως είναι πρακτικό στην μεταφορά του. Υπάρχει στο εσωτερικό του μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία μπορεί με μία δεκάλεπτη φόρτιση να δώσει αρκετή ενέργεια για την εκτέλεση αρκετών εργασιών μαζί του. Σε κατάσταση αναμονής, η μπαταρία μπορεί να αντέξει για 6 μήνες μεταξύ φορτίσεων. Το κάλυμμα του πληκτρολογίου λειτουργεί και ως διακόπτης που θέτει σε λειτουργία ή σε κλείσιμο την συσκευή.  Η συσκευή λειτουργεί μέσω Bluetooth HID (Human Interface Device) και μπορεί να υποστηρίζει μέχρι και τρεις συσκευές που έχουν γίνει pair.

H τιμή που δίνει η Microsoft στο αμερικανικό site για το πληκτρολόγιο είναι 79,95 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο τόσο σε μαύρο όσο και γκρι χρώμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons