Φήμες για λανσάρισμα του iPad Pro το 2015

by Nikos Kaimakamis • On 13-11-2014 • AT 12:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Apple-iPad-Air-Bloated

Φημολογία και Apple πάνε μαζί, επομένως δεν θα μπορούσε παρά να υπάρχει διαρροή πληροφοριών για το επερχόμενο iPad Pro στα τέλη 2015. 

Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει η φήμη ότι η Apple θα έχει έτοιμο ένα business tablet, το οποίο και εκτιμάται ότι θα φέρει το όνομα του iPad Pro. Σύμφωνα με το Slashgear, η καθυστέρηση στην παρουσίαση του iPad Pro οφείλεται στην αυξημένες ανάγκες παραγωγής των iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Οι πρώτες πληροφορίες για το iPad Pro έδειχναν ότι η πιθανή ημερομηνία λανσαρίσματος του νέου μοντέλου είναι το δεύτερο τρίμηνο του 2015, αλλά τώρα όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι το iPad Pro δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμο πριν από τα τέλη του 2015.

To Mac Rumours μεταφέρει πληροφορίες που θέλουν την Apple να έχει αναπτύξει μία νέα οθόνη πολύ υψηλής ανάλυσης, προφανώς τεχνολογίας Retina, η οποία θα μπορούσε ιδανικά να συνοδεύει την εν λόγω συσκευή,  με ιδιαίτερη απόδοση χρωμάτων και πολύ καλούς χρόνους απόκρισης, στοιχεία που θα εκτιμούσε ένας επαγγελματίας χρήστης iPad.

Είναι δύσκολο κανείς να διακρίνει την αλήθεια μέσα στις ομολογουμένως πολλές φήμες που συνοδεύουν τα προϊόντα της Apple μέχρι την τελική τους παρουσίαση. Το σίγουρο είναι ότι ο ανταγωνισμός στον κόσμο των tablets ανεβαίνει διαρκώς, επομένως δεν θα ήταν περίεργη κίνηση το να λανσαριστεί το iPad Pro.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons