Ετοιμάζει η Apple 4-ιντσο iPhone;

by Nikos Kaimakamis • On 05-12-2014 • AT 1:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone 6

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο iPhone στην γκάμα που θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του 2015, το οποίο λέγεται ότι θα έχει οθόνη διαγωνίου  4 ιντσών. 

Αυτή τη στιγμή, το iPhone 6 είναι το βασικό μοντέλο με την οθόνη των 4,7 ιντσών, ενώ το iPhone 6 Plus είναι εκείνο που έχει την οθόνη 5,5 ιντσών. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται η Apple να επιλέξει να ακολουθήσει τη φιλοσοφία που ακολουθούν πολλοί κατασκευαστές με την παρουσίαση ενός μικρότερου μοντέλου με πιο μικρές διαστάσεις οθόνης και ίσως πιο προσιτό στην αγορά.

Οι πληροφορίες για την ενδεχόμενη παρουσίαση του iPhone με οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών προέρχονται από την Ασία και την εφοδιαστική αλυσίδα της Apple εκεί, επομένως δεν μπορούν να θεωρηθούν ασήμαντες, αλλά ούτε και σίγουρες. Παρόλα αυτά, στο πλαίσιο του εμπλουτισμού της γκάμας της Apple, δεν αποκλείεται να αποδειχθούν πέρα για πέρα αληθινές.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης ενός προσιτού μοντέλου από την Apple, το πείραμα του iPhone 5C, το οποίο μόνο ως προσιτή εναλλακτική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αποδείχθηκε αποτυχημένο και έληξε η παραγωγή του. Αυτό σημαίνει ότι η πρόκληση για το υποτιθέμενο iPhone με οθόνη 4 ιντσών θα είναι μεγάλη, αρκεί να ακολουθήσει η Apple πιο επιθετική τιμολογιακή πολιτική για το εν λόγω προϊόν που ετοιμάζει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons