Ένα νέο αδιάβροχο BlackBerry έρχεται τον προσεχή Οκτώβριο

by Nikos Kaimakamis • On 31-08-2017 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τον Οκτώβριο, η BlackBerry αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο smartphone με οθόνη αφής και αντοχή στο νερό και την υγρασία. 

Η νέα συσκευή της BlackBerry θα χαρακτηρίζεται από την έλλειψη του φυσικού πληκτρολογίου QWERTY, είναι δεδομένο ότι θα έχει λειτουργικό σύστημα Android και -σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Engadget- θα έχει αδιάβροχη προστασία και μεγάλη αυτονομία. Το κοινό στο οποίο θα απευθύνεται το νέο BlackBerry αναμένεται να είναι εκείνοι που ταξιδεύουν συχνά και θέλουν μια ιδιαίτερα ανθεκτική συσκευή με καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, για να τους συντροφεύει παντού.

Το νέο μοντέλο θα είναι το πρώτο αδιάβροχο smartphone με το λογότυπο BlackBerry πάνω στο πλαίσιό του, ενώ δεν θα είναι το μόνο που θα παρουσιάσει η εταιρεία, αφού έχει τονίσει ότι ετοιμάζει τουλάχιστον τρεις νέες συσκευές για το 2017. Σε αντίθεση με το BlackBerry KeyOne που έκανε την εμφάνισή του στο περασμένο Mobile World Congress, η BlackBerry θέλει να καλύψει και τις ανάγκες εκείνων των business χρηστών που προτιμούν τα κινητά με απλή οθόνη αφής, χωρίς πλήρες πληκτρολόγιο.

Το νέο, αδιάβροχο μοντέλο της BlackBerry εκτιμάται -τόσο από το CNET, όσο και από το Engadget- ότι θα διατεθεί σε παρόμοια τιμή με το BlackBerry KeyOne.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons