Ειδική έκδοση Dragon Quest του PS4

by Nikos Kaimakamis • On 02-09-2014 • AT 4:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

ps4 slime

H Sony με την Square Enix σε κοινή τους συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά μία ειδική έκδοση περιορισμένων τεμαχίων του Playstation 4 για τον τίτλο Dragon Quest Heroes. 

Το action παιχνίδι της Square Enix θα είναι διαθέσιμο τόσο σε PS3 όσο και σε PS4. Η ειδική έκδοση προορίζεται για την αγορά της Ιαπωνίας, όπου, σύμφωνα με το The Verge, οι πωλήσεις του PS4 δεν φαίνονται να είναι ικανοποιητικές. Η Dragon Quest Metal Slime έκδοση του PS4 θα συνοδεύει το παιχνίδι και θα ξεχωρίζει από το μεταλλικό πλαίσιο στην κονσόλα και το χειριστήριο, αλλά και τις εικόνες που θα είναι τυπωμένες πάνω του. Η μασκότ του παιχνιδιού Slime, θα δεσπόζει πάνω στο ειδικής κυκλοφορίας αυτό Playstation, ειδικά στο σημείο όπου υπάρχουν οι θύρες USB.

H κυκλοφορία της ειδικής έκδοσης θα ξεκινήσει από την Ιαπωνία, αρχής γενομένης την ερχόμενη άνοιξη, χωρίς η Sony να δίνει μία ακριβή ημερομηνία για την έναρξη της διάθεσης της κονσόλας. Επίσης, δεν ανακοινώθηκε κάποια ενδεικτική τιμή. Το κακό για όλους εμάς στην Ευρώπη είναι ότι θεωρείται εξαιρετικά απίθανο το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει αυτή η ειδική έκδοση και σε άλλες αγορές πέραν της ιαπωνικής, επομένως δεν πρόκειται να τη δούμε στις προθήκες των ελληνικών καταστημάτων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons