Διάθεση της σουίτας Avira Antivirus Pro

by George Polyzos • On 03-07-2014 • AT 6:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

mac-pc-tablet-smartphone-visual

 

Η Avira ανακοίνωσε τη διάθεση της σουίτας Avira Antivirus Pro η οποία και αποτελεί τη νέα βελτιστοποιημένη ναυαρχίδα της οικογένειας προϊόντων που θα παρουσιαστεί το 2015.

Το Avira Antivirus Pro παρέχει στους χρήστες, που έχουν αποκτήσει επί πληρωμή εκδόσεις, πρόσβαση στην πλέον βελτιστοποιημένη και επικαιροποιημένη τεχνολογία προστασίας από κακόβουλα προγράμματα που περιλαμβάνει τα Avira Protection Cloud και Avira URL Cloud, τα οποία αποτελούν δυο από τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες ανίχνευσης malware.

Η μετάβαση στη σουίτα Avira Antivirus Pro θα πραγματοποιηθεί αυτόματα χωρίς να απαιτείται παρέμβαση του χρήστη ενώ σταδιακά θα πραγματοποιηθεί και η διάθεση του προϊόντος σε όλους τους χρήστες που έχουν αποκτήσει επί πληρωμή εκδόσεις.

Επιπλέον η σουίτα Avira Antivirus Suite θα μετονομαστεί σε Avira Antivirus Pro ενώ οι χρήστες των λύσεων Internet Security Suite και Ultimate Protection Suite θα απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της ανανεωμένης έκδοσης Avira Antivirus Pro, χωρίς όμως να επηρεαστούν οι επιπλέον λειτουργίες του προϊόντος.

Στο πλαίσιο της διάθεσης της σουίτας Avira Antivirus Pro, η Avira επιπλέον ανακοίνωσε τη διάθεση του μηχανισμού αντιμετώπισης κακόβουλων προγραμμάτων σε όλους τους χρήστες. Η Avira υιοθέτησε τη μορφή xVDF (extended Virus Definition File), που επιτρέπει στην εταιρεία να αυξήσει τα αρχεία των virus definitions και να βελτιστοποιήσει την ταχύτητα λήψης τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons