Η Canon ανακοινώνει το νέο εκτυπωτή 3-σε-1 σειράς Pixma TS3150

KANENA ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Canon αποκαλύπτει το νέο, 3-σε-1, πολυλειτουργικό εκτυπωτή inkjet για χρήστες που τυπώνουν, σαρώνουν και αντιγράφουν στο σπίτι. Ο εκτυπωτής της σειράς PIXMA TS3150 είναι εύκολος στη χρήση, κομψά σχεδιασμένος και διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Η ESET δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

KANENA ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

Η ESET Hellas & Cyprus ανέλαβε για άλλη μία χρονιά να διασφαλίσει στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τις κατάλληλες συνθήκες για την αποτελεσματική προστασία του από τους ψηφιακούς κινδύνους.

Καταλαβαίνουμε πόσο αγαπάμε τα δεδομένα μας… όταν τα χάσουμε

KANENA ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

Το παλιό ρητό «δεν γνωρίζεις τι έχεις μέχρι να το χάσεις» μοιάζει πιο σχετικό από ποτέ στην ψηφιακή εποχή, σύμφωνα και με τη νέα έρευνα της Kaspersky Lab, η οποία δείχνει ότι, ενώ οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι κατανοούν την αξία των δεδομένων τους, στην πραγματικότητα δεν εκτιμούν τη σημασία τους μέχρι να τα χάσουν.

Η AOC ανακοινώνει την επέκταση της γκάμας οθονών B2B

KANENA ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η AOC ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την γκάμα των επαγγελματικών οθονών 90 Series με μια νέα οθόνη QHD, την Q2790PQU, που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.  Παράλληλα, η εταιρεία υπογραμμίζει τα σημεία που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας για την αγορά μιας νέας οθόνης εργασίας.

Top

Show Buttons
Hide Buttons