Αντίο Xserve, η Apple και τα data centers θα σε θυμούνται για πάντα

by Stefanos Kofopoulos • On 05-11-2010 • AT 6:20 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Αντίο Xserve, η Apple και τα data centers θα σε θυμούνται για πάντα

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, όχι τουλάχιστον αρκετά σοβαρός για press release, για την απόφαση της Apple να σκοτώσει τους Xserve. Ξέρετε τους πιο όμορφους servers μέσα σε οποιοδήποτε data center του πλανήτη. Σύμφωνα με την Apple, οι Xserve θα σταματήσουν να πωλούνται στις 31 Ιανουαρίου 2011 αλλά θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν προνόμια συντήρησης και φυσικά την απαραίτητη υποστήριξη για τα επόμενα 5 με 7 χρόνια. Όσοι αγοράσατε Xserve καλά κάνατε και να το χαίρεστε, οι υπόλοιποι έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Mac mini που σύμφωνα με την Apple είναι “most popular server platform by far”. Αντίο Xserve, η Apple και τα data centers θα σε θυμούνται για πάντα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α, όλα κι όλα! Να μας κάνει τη χάρη η Apple και να αφήσει τα comp. room & datacenter στην πολύ ωραία industrial κατάσταση που τα έχουμε συνηθίσει γεμάτα με xyz server από τις κυρίαρχες IBM,HP,DELL. έκαστος στος είδος του Steve ;)

  2. Design σε μηχάνημα που από τη στιγμή που θα το στήσεις δεν πρόκειται να το ξαναδείς από κοντά για αρκετό καιρό; Ο Xserve πέθανε, ζήτω ο System X!

    • Τις περισσότερες φορές μπορεί να μην το έχεις δει ποτέ. Σε περιπτώσεις που νοικιάζεις πχ.

      • Τα περισσότερα δικά μου τα έχω δει κι από κοντά, αλλά πάει τόσος καιρός από τότε που στήθηκαν που σχεδόν ξέχασα τη θέση τους στα racks :)

  3. “Ξέρετε τους πιο όμορφους servers μέσα σε οποιοδήποτε data center του πλανήτη.” – #epic

Top

Show Buttons
Hide Buttons