Τέλος εποχής για το iPad 2 από την Apple, μην κλάψεις

by Stefanos Kofopoulos • On 14-02-2014 • AT 8:54 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Τέλος εποχής για το iPad 2 από την Apple, μην κλάψεις

Τέλος στην γραμμή παραγωγής του iPad 2 φαίνεται να βάζει η Apple σύμφωνα με πληροφορίες. Η διακοπή της παραγωγής αναμένεται πολύ σύντομα.

ΔΕΣ:iPad Air, το νέο διαφημιστικό που θα σε καθηλώσει

Το iPad 2 υπηρέτησε πιστά την Apple για περίπου τρία χρόνια την Apple, προσφέροντας ριζική αλλαγή στο design του πρώτου iPad αλλά και την εναλλακτική και φθηνότερη λύση στο μέλλον. Με το iPad Air και το iPad mini 2 Retina Display το iPad 2 δείχνει τα χρόνια του, ειδικά με την τιμή που έχει σήμερα. Αποτέλεσε μια εξαιρετική λύση για όσους ήθελαν να αγοράσουν ένα φθηνότερο iPad αλλά η πραγματικότητα του 2014 φαίνεται πως υποχρεώνει την Apple να διακόψει την παραγωγή του iPad 2 άμεσα, πιθανότατα τους επόμενους μήνες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω ακόμα το iPad 2 και δεν πρόκειται να το αλλάξω για κανένα λόγο.. Φυσικά παίζει ρόλο και η χρήση που κάνει ο καθένας.. Εγώ το έχω για λίγο surfάρισμα.. τίποτα παραπάνω.. άντε και λίγο Spotify ή καμμιά ταινία απο τον Server μου μέσω του Plex.

    iPad 2 FTW! :)

  2. με 40€ διαφορα στην ελλαδα ( skroutz) απο το air, ουτε ποντιος δεν το αγοραζε πλεον.
    ξεπερασμενο marketing απο την apple, αλλα boost αρε μια χαρα τα 3-4-5 σε πωλησεις.

  3. Νομίζω ότι ο λόγος που κυκλοφορούσε ακόμα ήταν για τα σχολεία (ειδικά στην Αμερική) που ήθελαν ένα σχετικά οικονομικό iPad χωρίς να ενδιαφέρονται για μια Retina οθόνη

  4. Τα iPad είναι σταθερή αξία, ειδικά από το 2 και μετά. Εγώ με το iPad mini εδώ και ένα χρόνο κάνω τη δουλειά μου εξαιρετικά και δεν με έχει προδώσει στο ελάχιστο. Και το λέω γιατί έχει ίδιο hardware με το 2…

Top

Show Buttons
Hide Buttons