Ετοιμάζεται το νέο Apple Store στην Νέα Υόρκη

by Stefanos Kofopoulos • On 18-08-2011 • AT 1:36 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Ετοιμάζεται το νέο Apple Store στην Νέα Υόρκη

Το νέο Apple Store θα είναι έτοιμο σύντομα στην Νέα Υόρκη και θα αποτελέσει κόσμημα για την πόλη. Όσοι έχουν δει το παλιό Apple Store καταλαβαίνουν τι εννοώ και πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει το νέο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Steve Jobs η Apple είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο με τόση γνώμη και εμπειρία στις κυρτές γυάλινες κατασκευές σε μεγάλη επιφάνεια. Έφτασε η στιγμή η κατασκευή αυτή να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο και όπως με όλα τα πράγματα Apple να γίνει πιο όμορφη και λειτουργική με ακόμα λιγότερα κομμάτια γυαλί.

Το κεντρικό Apple Store της Νέας Υόρκης μοιάζει κλειστό αλλά λειτουργεί κανονικά με το πανό να γράφει ότι τα κομμάτια γυαλιού στην νέα κατασκευή θα μειωθούν από 90 στα 15. Στο αριστερό μέρος της κατασκευής γράφει: “We’re simplifying the Fifth Avenue cube. By using larger, seamless pieces of glass, we’re using just 15 panes instead of 90.”

Το πως είναι η κατασκευή και πως θα γίνει στο Apple Store της Fifth Avenue φαίνεται στο σχέδιο της Apple με τα κομμάτια γυαλιού και κύβων.

Ετοιμάζεται το νέο Apple Store στην Νέα Υόρκη

Ετοιμάζεται το νέο Apple Store στην Νέα Υόρκη

[Thanks G.B]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασικά στο πλάι των προστατευτικών δείχνει ακριβώς πως θα περάσουν στα 15 κομμάτια. Αν δεις δείχνει ότι θα παραμείνει κύβος με 3 κομμάτια ορθογώνιων γυάλινων πάνελ σε κάθε πλευρά του. Άρα 5 οι ορατές πλευρές (όπως δείχνει και το σχέδιο στο πλάι του καταστήματος) χ 3 = 15 κομμάτια. Είναι ενδιαφέρον το ότι ακολουθεί την ίδια πολιτική redesign στα καταστήματά της που ακολουθεί και στα smartphone της. Μικρές βελτιώσεις, σε ένα αρχικό σχέδιο… (Θυμίζει λίγο…vw golf, μια που και η vw κάνει αντίστοιχες μικρές βελτιώσεις σε κάθε γενιά του golf!)

    • Αυτή είναι η ιδέα και είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα καταλήξει να γίνει όλο αυτό. Θα είναι στολίδι για την Νέα Υόρκη

  2. από μπροστά γράφει open 24hrs !?
    όσο για τον 15κ. γυάλινο κύβο, δεν με εντυπωσίασε τόσο στο κατάστημα που έχει ήδη φτιαχτεί.

    • Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ανοιχτό 24/365. Με λίγα λόγια δεν κλείνει ποτέ. Σε πρόσφατο ταξίδι μου εκεί, είχα πάει στις 3 τα ξημερώματα και γινόταν πανικός μέσα απο κόσμο. Στολίδι για τη Νέα Υόρκη και μπράβο τους για την αλλαγή – νομίζω θα στοιχίσει 6 εκ δολάρια.

  3. ρε παιδια ένα υπόγειο είναι δεν είναι και κάτι το τόσο φοβερό…

Top

Show Buttons
Hide Buttons