Η Apple λέει όχι σε περιοδικό με θέμα το Android, αντίο App Store

by Stefanos Kofopoulos • On 29-11-2010 • AT 8:51 pm • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Internet

Η Apple λέει όχι σε περιοδικό με θέμα το Android, αντίο App Store

Αν σκοπεύετε να δημοσιεύσετε διμηνιαίο περιοδικό με θέμα το Android στο App Store μάλλον θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την στρατηγική σας. Η Mediaprovider έφαγε πόρτα από το App Store γιατί, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Fortune, έγραφε για το Android OS. Ο διάλογος φαίνεται ότι εξελίχθηκε κάπως έτσι:

Mediaprovider: “So what’s the problem?”
Apple: “You know… your magazine, It’s just about Android…. we can’t have that in our App Store”

Αν και η ιστορία είναι πολύ καλή για τους Apple haters δεν είναι απίθανο η Apple να είπε όχι στο συγκεκριμένο app – περιοδικό επειδή το θέμα ήταν το Android. Είναι επίσης πιθανό να συμβαίνει κάτι άλλο, κάποιο γραφικό να είναι λάθος, κάποιο control να μην δουλεύει σωστά και όλες οι δικαιολογίες που έχει χρησιμοποιήσει η Apple στο παρελθόν. Είναι άλλωστε και οι μέρες που οι δικηγόροι της Apple ετοιμάζονται να στρέψουν τα βέλη τους εναντίον του Αndroid και νέα σαν αυτό έχουν την τιμητική τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλά κάνει. Αν και δεν είμαι apple fanboy καλά κάνει και προστατεύει το προϊόν της.

  • Την επόμενη φορά θα αποφασίσει να κόψει ότι έχει σχέση με τον προγραμματισμό σε C++ κλπ. Ναι καλά κάνει αλλά δεν έχει αναφέρει ότι κόβει apps επειδή περιέχουν περιεχόμενο σχετικό με Android.

  • Καλά κάνει, αλλά αυτό λέγεται φασισμός. Και γιατί “κόβει” το περιοδικό αλλά και γιατί δε σου επιτρέπει εσένα να το διαβάσεις.

 2. Συνεπώς και η Τουρκία καλά κάνει και κόβει το youtube, η Κίνα το Google, οι Γερμανοί τα Ναζιστικά κλπ…
  Αλήθεια, το μεγαλύτερο ποσοστό των εφαρμογών είναι RSS Readers (με καρφωμένο το URL του site και μερικά όμορφα γραφικά) Ένας customizable RSS Reader με μπόλικα features δεν υπάρχει; Η είναι ένας τρόπος να μεγαλώνει το App Store (σε όγκο)

 3. Μισαλλόδοξοι….
  Δεν συμφωνώ….

 4. Apple εύγε!
  Κάποιος πρέπει να μας υπενθυμίζει το Android σαν ελευθερίας.
  Καλό δρόμο πράσινο ανθρωπάκι κόρναρε άφοβα, ελεύθερα!

 5. Μάλιστα, ωραία πράγματα.

 6. Πρόσφατα απαγόρευσε και γρήγορους ssd hard disks μιας και η ίδια δεν προσφέρει.
  “Ελεύθερη αγορά και ανταγωνισμός” σου λένε μετά…

  • Αυτό είναι το θέμα με την Apple. Βέβαια η ιστορία γιγαντώνεται επειδή είμαστε προ της υπόθεσης με τις μηνύσεις και τα δικαστήρια. Link για το περιστατικό με τους δίσκους; Μπορείς να με email στο pestaola gmail ?

Top

Show Buttons
Hide Buttons