Αποκαλύψεις για το επερχόμενο Huawei Mate 10 Pro

by Nikos Kaimakamis • On 11-09-2017 • AT 12:03 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Huawei Mate 10 Pro θα είναι ένα από τα μοντέλα που θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στο φθινόπωρο και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το Huawei Mate 10 Pro θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 5.99 ιντσών, με ανάλυση QHD, με αναλογία οθόνης 18:9, η οποία δείχνει να εδραιώνεται σταθερά στις high end προτάσεις των κατασκευαστών. Το λεπτό προφίλ της συσκευής θα του δίνει ενδιαφέρον σχεδιαστικό χαρακτήρα, καθώς δεν θα ξεπερνά σε πάχος τα 7.25 χιλιοστά. Η μπαταρία του Huawei Mate 10 Pro θα είναι χωρητικότητας 4000 mAh, ενώ η έκθεση της κάμερας θα είναι στο f/1.6, με διπλό φακό στα 16 και τα 20 Megapixel. Οι περισσότερες πληροφορίες θέλουν οι κάμερες να έχουν πάνω τους τη σφραγίδα ποιότητας της Leica.

Στο εσωτερικό του το Huawei Mate 10 Pro θα υπάρχει ο νέος επεξεργαστής Huawei Kirin 970, ο οποίος συνοδεύεται από μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Εκτός από το λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo, θα υπάρχει το EMUI 6.0 User Interface για καλύτερη απόκριση στις εντολές του χρήστη. Η Huawei φέρεται να ετοιμάζει ακόμα ένα μοντέλο, το οποίο θα έχει οθόνη 5.88 ιντσών και μνήμη RAM 4 GB, με τον ίδιο επεξεργαστή όπως το αναμενόμενο μοντέλο Pro, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το δεύτερο μοντέλο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τέλεια θα ήθελα πολύ να πάρω γιατί έχω το ίδιο αλλά το νούμερο ρ8

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons