Αντίο Xbox Music, καλώς ήλθες Microsoft Music Deals

by Nikos Kaimakamis • On 23-10-2014 • AT 1:53 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Windows_MusicDeals_Homepage

Με την μουσική ασχολείται η Microsoft, από τη μία μεριά με την κατάργηση της δωρεάν υπηρεσίας Xbox Music και από την άλλη με την παρουσίαση της υπηρεσίας Microsoft Music Deals.

H δωρεάν μουσική υπηρεσία streaming του Xbox παύει από την 1η Δεκεμβρίου και από τότε και έπειτα θα είναι διαθέσιμη μόνο η επί πληρωμή εκδοχή της, η οποία στις ΗΠΑ θα κοστίζει 9,99 δολάρια για την απόκτηση του Xbox Music Pass. H υπηρεσία Xbox Music είχε λανσαριστεί μαζί με τα Windows 8, τον Οκτώβρη του 2012 και ήταν προεγκατεστημένη σε όλες τις εκδοχές του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

H Microsoft δεν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο παύει τη δωρεάν εκδοχή, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα χάσουν τα τραγούδια που έχουν ήδη κατεβάσει όσοι χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα την υπηρεσία.

Από την άλλη πλευρά, τα Windows Music Deals είναι μία εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν σε Windows και Windows Phones και προσφέρει το downloading 101 μουσικών albums σε τιμές που ξεκινούν από τα 0,99 δολάρια έως και τα 1,99 δολάρια ΗΠΑ. Στη λίστα των νέων άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται και ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες.

Το κάθε deal δεν διαρκεί για πολύ και μόλις ο χρήστης δηλώσει ενδιαφέρον για αυτό εμφανίζεται μία αντίστροφη μέτρηση που δείχνει για πόσο καιρό θα ισχύει η χαμηλή τιμή.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons