Το Android θα αποκτήσει Camera RAW και νέο Camera API

by Stefanos Kofopoulos • On 18-11-2013 • AT 7:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Android θα αποκτήσει Camera RAW και νέο Camera API

Φωτογράφοι με Android smartphones ενωθείτε. Το Google δουλεύει σε νέο Camera API που θα υποστηρίζει και Camera RAW λειτουργίες για RAW φωτογραφίες όπως ακριβώς οι ακριβές DSLR μηχανές.

Οι αλλαγές στον κώδικα του Android έγιναν γνωστές πρόσφατα αλλά το Google απέσυρε τα νέα χαρακτηριστικά πριν την παρουσίαση του Android 4.4 KitKat. Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα δούμε νέο Camera API όωπς και υποστήριξη για RAW φωτογραφίες για επεξεργασία στο Photoshop και όχι μόνο, αλλά δεν ξέρουμε το πότε ακριβώς.

Η δουλειά στο νέο Android Camera API έχει ξεκινήσει πριν από περίπου ένα χρόνο και φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί. Ίσως το νέο Moto G να αποκτήσει Camera RAW τον Ιανουάριο μαζί με το Android 4.4 KitKat. Ίσως το Google αποφασίσει να κάνει το Camera app ξεχωριστό app στο Play Store και να βελτιώσει το API στο λειτουργικό. Ίσως η απογοητευτική κάμερα του Nexus 5 να αναβαθμιστεί πολύ σύντομα με νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων του Camera RAW.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons