Αναβάθμιση του Smart Keyboard της LG

by George Polyzos • On 11-07-2014 • AT 3:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG G3 - Smart Keyboard feature

 

Η LG Electronics ανακοίνωσε την πρώτη αναβάθμιση του Smart Keyboard, της λειτουργίας που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο νέο smartphone LG G3.

Η λειτουργία Smart Keyboard της LG προσαρμόζεται και αναλύει τον τρόπο γραφής του χρήστη, ώστε να επιτρέπει ακόμα πιο γρήγορη πληκτρολόγηση με λιγότερα λάθη. Πρακτικά, «προβλέπει» τις λέξεις και επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίζει το ύψος του, ώστε να προσαρμόζεται καλύτερα στις διαστάσεις των χεριών του και στην ακριβή θέση κάθε αντίχειρα.

Στα νέα στοιχεία που έχουν προστεθεί περιλαμβάνοντα το Emoji Suggestion, που προτείνει το κατάλληλο εικονίδιο emoticon για κάθε συγκεκριμένη λέξη, δίνοντας έτσι περισσότερες εναλλακτικές.

Επιπλέον έχει προστεθεί το Application-based Text Tone Suggestion, το οποίο βασίζεται σε εφαρμογή που «εκπαιδεύεται» από τις συνήθειες του χρήστη και προτείνει τις κατάλληλες λέξεις ανάλογα με το ύφος που θέλει να χρησιμοποιήσει. Για παράδειγμα, εάν ο χρήστης ξεκινά να γράφει email με τη λέξη «Αγαπητέ», την επόμενη φορά θα προταθεί αυτόματα αυτή η λέξη. Αν όμως ο χρήστης ξεκινά συνήθως τα μηνύματά του με τη λέξη «Γεια», τότε θα προτείνετε αυτή η λέξη με την έναρξη της εφαρμογής μηνυμάτων.

Η λειτουργία Next Word Suggestion χρησιμοποιεί ανάλυση των συμφραζομένων και αναλύει το στυλ του χρήστη ενώ πληκτρολογεί, για να προτείνει τελικά τη σωστή λέξη ή σύμβολο, κάνοντας έτσι την πληκτρολόγηση ακόμα πιο γρήγορη και βολική.

Επιπλέον, έχει προστεθεί το Bilingual Word Suggestion, που ανιχνεύει και αλλάζει αυτόματα τις λέξεις στη σωστή γλώσσα χωρίς να χρειάζεται να την αλλάξει ο χρήστης χειροκίνητα. Παράλληλα, το Real-time Path Input επιτρέπει στον χρήστη να εισάγει κείμενο με μία συνεχόμενη και ρευστή κίνηση του δαχτύλου του πάνω στο πληκτρολόγιο, διασφαλίζοντας ότι το Smart Keyboard θα εμφανίζει τις προτεινόμενες λέξεις σε πραγματικό χρόνο, μέχρι να εντοπίσει ο χρήστης την κατάλληλη.

Από τον Ιούλιο, μέσω του κέντρου αναβαθμίσεων της LG, οι χρήστες του LG G3 μπορούν να ελέγχουν τακτικά με τους τοπικούς παρόχους για το χρονοδιάγραμμα της διαθεσιμότητας. Για μια λεπτομερή περιήγηση στο αναβαθμισμένο Smart Keyboard, η LG έχει αναρτήσει σχετικό ενημερωτικό βίντεο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons